[xoo_wsc_cart]

Op zoek naar een beeldzorg-oplossing waarmee je ook op afstand een oogje in het zeil kan houden? Dat kan met Genus! Daarnaast bespaart beeldzorg niet alleen veel tijd, het verbetert ook het sociale contact. De beeldbelfunctie is heel eenvoudig en daarom heel geschikt voor mensen zonder digitale vaardigheden of met beginnende dementie. Genus is de oplossing voor ouderen om langer veilig thuis te blijven wonen.

In het Genus systeem zijn sensoren ingebouwd waarmee je inzicht hebt in het dag- en nacht ritme en de leefomgeving van je cliënt. Genus is een gesloten systeem, degene waar de fotolijst staat of uw organisatie bepaalt wie er is verbonden met Genus. Inmiddels wordt Genus al heel succesvol toegepast bij diverse zorgorganisaties zoals Mennistenerf, Innoforte en Anjer Thuiszorg . Of het nu gaat om controle medicijngebruik, een algemene aankondiging of even controleren of alles goed gaat met de oudere, het kan allemaal!

Wij leveren ondersteuning bij de implementatie van Genus. De implementatie kan indien gewenst volledig worden uitbesteed.

Daarnaast bieden we de volgende service:

  • Implementatie support
  • Trainingen en Webinars voor kennisverspreiding en het creëren van draagvlak
  • Ontwerp digitaal zorgproces
  • Ontwerpen van logistieke opzet, beheer en training organisatie