[xoo_wsc_cart]

Beeldzorg

Genus Care voor zorgorganisaties

Beeldzorg wordt steeds belangrijker in de moderne gezondheidszorg. Bij Tico Care begrijpen we de uitdagingen waarmee zorgorganisaties te maken hebben en bieden we een innovatieve oplossing: Genus Care. Genus Care is een geïntegreerd systeem dat beeldzorg mogelijk maakt, waardoor de kwaliteit van zorg verbeterd wordt en de efficiëntie van zorgprofessionals toeneemt.

De uitdagingen van zorgorganisaties

Zorgorganisaties kampen vaak met personeelstekorten, hoge werkdruk en de constante noodzaak om de zorgkwaliteit te waarborgen. Deze uitdagingen hebben een directe impact op de tijd en aandacht die aan cliënten besteed kunnen worden, wat kan leiden tot stress en burn-out onder zorgprofessionals. Daarnaast is er een voortdurende druk om de kosten te beheersen zonder concessies te doen aan de zorgkwaliteit.

Beeldzorg mogelijk maken

Genus Care biedt een uitgebreide oplossing voor beeldzorg die de bovenstaande pijnpunten aanpakt. Ons systeem maakt gebruik van een reeks ingebouwde sensoren die vitale informatie verzamelen over de leefomgeving van cliënten, zoals licht, beweging, temperatuur en luchtkwaliteit.

Deze data wordt in real-time geanalyseerd, en bij afwijkingen van het normale patroon geeft Genus Care direct een waarschuwing. Dit stelt zorgprofessionals in staat om proactief en efficiënt te handelen, wat zowel de zorgkwaliteit als de veiligheid van cliënten verhoogt.

Implementatie en ondersteuning

Bij Tico Care bieden we uitgebreide ondersteuning bij de implementatie van Genus Care. Ons standaard-implementatieplan omvat training en projectmanagement om ervoor te zorgen dat zorgorganisaties het systeem snel en effectief kunnen integreren. We werken nauw samen met zorgorganisaties om ervoor te zorgen dat de implementatie soepel verloopt en dat alle gebruikers goed worden getraind in het gebruik van de technologie.

Onze ondersteuning stopt niet bij de installatie. We bieden voortdurende training, webinars en een helpdesk voor technische ondersteuning. Dit zorgt ervoor dat zorgprofessionals zich volledig kunnen concentreren op hun belangrijkste taak: het bieden van uitstekende zorg.

Ervaringen van andere zorgorganisaties

Genus heeft ons zorgproces getransformeerd. We raken gewend aan anders werken en onze cliënten voelen zich meer verbonden en veilig. 

– Elke, Utrecht

Met Genus Portal heb ik een compleet overzicht over circa 25 cliënten. Ik kan daardoor goed preventief handelen. Een uitkomst! 

– Cees, Alkmaar

Genus is echt Plug & Play. De implementatie ging makkelijk. De hele afdeling had het snel onder de knie. Efficiënt en tijdbesparend. 

Emma, Steenbergen

Door de mobiele alarmknop en de aan Genus gekoppelde bedsensoren is hulp altijd heel snel binnen handbereik. Wel zo veilig 

– Maria, Tilburg.

Word zorgpartner van Tico Care

Innoveer samen met Tico Care en wordt partner van Genus. Wij werken inmiddels met talrijke organisaties in Nederland aan de totstandkoming van de beste beeldzorg. Door Genus wordt langer thuis wonen gestimuleerd en beeldzorg succesvol in praktijk gebracht.

Vraag een demo aan

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zorgorganisatie? Wil je een demonstratie of gewoon meer informatie over wat Genus Care kan betekenen? Bel of mail Tico Care en we helpen je snel op weg. Wij maken een op maat gemaakt pakket, geheel afgestemd op jouw specifieke eisen en wensen.

Met Genus Care van Tico Care breng je beeldzorg naar een hoger niveau, waardoor je organisatie efficiënter en effectiever wordt in het leveren van hoogwaardige zorg.