[xoo_wsc_cart]

Zorg op afstand

Genus Care voor zorgorganisaties

Zorg op afstand wordt steeds belangrijker in de moderne gezondheidszorg. Bij Tico Care begrijpen we de uitdagingen waarmee zorgorganisaties te maken hebben en bieden we een innovatieve oplossing: Genus Care. Genus Care is een geïntegreerd systeem dat zorg op afstand mogelijk maakt, waardoor de kwaliteit van zorg verbeterd wordt en de efficiëntie van zorgprofessionals toeneemt.

De rol van technologie in de zorg

Zorgorganisaties kampen vaak met personeelstekorten, hoge werkdruk en de constante
noodzaak om de zorgkwaliteit te waarborgen. Daarnaast is er de voortdurende druk om de
kosten te beheersen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de zorg. Al deze
uitdagingen hebben een directe impact op de tijd en aandacht die aan cliënten besteed
kunnen worden. Met Genus Care bieden we technologieën en diensten aan die de werkdruk
en administratieve taken verlichten. Samen kunnen we zo de zorgkwaliteit en het welzijn
van de zorgmedewerkers bevorderen.

Genus Care: Efficiënte zorg op afstand

Genus Care biedt een uitgebreide oplossing voor zorg op afstand die deze uitdagingen aanpakt. Het systeem maakt gebruik van een reeks ingebouwde slimme sensoren die vitale informatie verzamelen over het leefpatroon en de leefomgeving van cliënten: zoals beweging, licht, geluid, temperatuur en luchtkwaliteit.

Deze data wordt in real-time geanalyseerd en bij afwijkingen van het normale patroon geeft Genus Care direct een waarschuwing. Dit helpt zorgprofessionals om proactief en efficiënt te handelen. Met als resultaat: Verhoging van zowel de zorgkwaliteit en de veiligheid van cliënten.

Implementatie en ondersteuning

Bij Tico Care bieden we uitgebreide ondersteuning bij de implementatie van Genus Care. Ons standaard-implementatieplan omvat training en projectmanagement om ervoor te zorgen dat zorgorganisaties het systeem snel en effectief kunnen integreren. We werken nauw samen met zorgorganisaties om ervoor te zorgen dat de implementatie soepel verloopt en dat alle gebruikers goed worden getraind in het gebruik van de technologie.

Onze ondersteuning stopt niet bij de installatie. We bieden voortdurende training, webinars en een helpdesk voor technische ondersteuning. Dit zorgt ervoor dat zorgprofessionals zich volledig kunnen concentreren op hun belangrijkste taak: het bieden van uitstekende zorg.

Ervaringen van andere zorgorganisaties

Genus heeft ons zorgproces getransformeerd. We raken gewend aan anders werken en onze cliënten voelen zich meer verbonden en veilig. 

– Elke, Utrecht

Met Genus Portal heb ik een compleet overzicht over circa 25 cliënten. Ik kan daardoor goed preventief handelen. Een uitkomst! 

– Cees, Alkmaar

Genus is echt Plug & Play. De implementatie ging makkelijk. De hele afdeling had het snel onder de knie. Efficiënt en tijdbesparend. 

Emma, Steenbergen

Door de mobiele alarmknop en de aan Genus gekoppelde bedsensoren is hulp altijd heel snel binnen handbereik. Wel zo veilig 

– Maria, Tilburg.

Word zorgpartner van Tico Care

Innoveer samen met Tico Care en wordt partner van Genus. Wij werken inmiddels met talrijke organisaties in Nederland aan de totstandkoming van de beste zorg op afstand. Door Genus wordt langer thuis wonen gestimuleerd en (thuis)zorg op afstand succesvol in praktijk gebracht.

Vraag een demo aan

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zorgorganisatie? Wil je een demonstratie of gewoon meer informatie over wat Genus Care kan betekenen? Bel of mail Tico Care en we helpen je snel op weg. Wij maken een op maat gemaakt pakket, geheel afgestemd op jouw organisatie. Bekijk hier de technische specificaties van Genus Care.

Met Genus Care van Tico Care breng je zorg op afstand naar een hoger niveau, waardoor je organisatie efficiënter en effectiever wordt in het leveren van hoogwaardige zorg.