[xoo_wsc_cart]

Over Ons

Het Tico Care Team

Tico Care is de distributeur in Nederland van Genus Care System. Wij besteden zeer veel aandacht aan het helpen en begeleiden van zorgorganisaties om effectief gebruik te maken van de mogelijkheden die Genus Care System biedt. Onze betrokkenheid en service gaan daarin ver.

De plaatsing en implementatie van ons systeem, assistentie en training in het gebruik van Genus Device, App, Portal en Mobiele 4G Alarmknop: we werken graag intensief samen met onze opdrachtgevers aan het optimaliseren van deze innovatieve zorgapplicatie.

We onderscheiden ons door ruime kennis van zaken, staan altijd klaar om een helpende hand te bieden en zorgen voor een passende oplossing om de implementatie te laten slagen.

Tico Care wordt geleid door Marie-Christine Vierhout, een ervaren ondernemer met ‘hart voor de zaak’ en groot empathisch vermogen. ‘Het draait niet alleen om innovatie of technologie. Zorg is en blijft mensenwerk, dat mogen we nooit uit het oog verliezen.’ Marie-Christine wordt bijgestaan door een toegewijd team professionals die tezamen Tico Care vormen. Zorgverlichting in beeld. 

Maak ook contact met Genus