[xoo_wsc_cart]

Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer

Deze disclaimer is op de inhoud en het gebruik van de website van Tico Care van toepassing. Door het gebruik van de site accepteer je deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

Tico Care doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de site (inclusief informatie van derden, alle productinformatie die er te vinden is, prijzen, beoordelingen en uitkomsten van vergelijkingen) geen fouten bevat. Helaas kunnen wij, en onze leveranciers, dit niet garanderen.

Kom je ergens een fout tegen? Dan zouden we het fijn vinden als je ons daarvan op de hoogte stelt. Stuur je e-mail naar klantenservice@ticocare.nl

Het aanbod van de getoonde producten is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Het kan voorkomen dat bestelde producten niet meer beschikbaar zijn. In dat geval kunnen aan je bestelling geen rechten worden ontleend.

Rechten

Tico Care is exclusief rechthebbende op de gehele inhoud van deze website. De intellectuele eigendomsrechten, inclusief de auteursrechten die rusten op deze website, inclusief op alle subdomeinen aanwezige materialen en merkrechten, behoren toe aan Tico Care of zijn aan haar in licentie verstrekt door derden.

Geen van deze rechten gaan over op bezoekers/gebruikers van de site. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Tico Care.

Een inbreuk op de rechten van deze website zijn strafbaar. Het is niet toegestaan deze website of enig onderdeel ervan te bewerken voor eigen gebruik of voor derden door middel van geautomatiseerde middelen (bijvoorbeeld: ‘scrapen’, ‘crawlen’, ‘spideren’, ‘phishing’, ‘hacken’, etc) om systematisch informatie te onttrekken aan of om de inhoud en gegevens van deze website via links te koppelen aan websites van derden.

Wijzigingen

Tico Care mag de informatie op de site, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit van tevoren aan te kondigen.