[xoo_wsc_cart]

Aubrey (verpleegkundige & ambassadeur innovatie bij Vecht en IJssel) heeft Genus Care gezien op de Zorg en ICT beurs waar hij met een collega was.

Aubrey: “Na dit gesprek met Marie-Christine van Genus Care was ik erg enthousiast over Genus en wilde ik graag Genus bij onze Zorginstelling Vecht en IJssel testen maar vond ik het Genus Home Care systeem handig om bij mijn eigen moeder te gebruiken.

Adriana (moeder Aubrey): “Mijn dochter is net verhuisd en woont nu verder weg, Via Genus kunnen we videobellen. Het is fijn om elkaar te zien.

Ik had een boeket gestuurd naar mijn dochter omdat ze verhuisd was, en ik kreeg via Genus een foto van het boeket. Door Genus is mijn dochter toch weer dichtbij en ben ik meer betrokken. “Dat vind ik nou echt leuk. Ik heb Genus daardoor altijd aanstaan.”

“Je hebt meer gespreksstof doordat je meer betrokken bent bij het leven doordat je ziet wat een ander meemaakt in de foto’s die gestuurd worden. ”

Meer weten over wat het Genus Home Care Systeem voor u kan betekenen als beeldzorg? bekijk onze website

– Genus maakt langer veilig thuis wonen mogelijk

– Verlaag je werkdruk als mantelzorger

– Genus houdt altijd een oogje in het zeil

– Brengt familie, vrienden en zorgverleners dichterbij

– 1 maand proefperiode