[xoo_wsc_cart]

Implementatie

Tico Care helpt bij een doelgerichte implementatie

Digitale zorg op maat

Tico Care is ervaren in de doelgerichte implementatie van digitale zorg op maat. Ons specialisme is dat we goed weten welke stappen zorgorganisaties moeten nemen om de nieuwe technologische mogelijkheden effectief te implementeren. Dat gaat zeker niet over technologie alleen, dat draait juist ook om de mensen die er in de dagelijkse praktijk mee gaan werken. 

Zorgmedewerkers die dag in, dag uit de beste zorg aan hun cliënten willen geven.

Project organisatie en advies

Wij geven zorgaanbieders met Genus Care de beste tools in handen om de zorgtaak goed uit te voeren. Door ze elke stap in het implementatieproces te begeleiden, hulp te bieden hoe de organisatie het beste projectteam samenstelt en advies te geven wat anders werken in de zorg inhoudt. We staan zorgaanbieders graag bij om ze wegwijs te maken in hoe hun werk niet alleen anders uitgevoerd kan worden, maar ook makkelijker, overzichtelijker en efficiënter.

Persoonlijke Begeleiding en Training voor Succesvolle Implementatie

Bij Tico Care bieden we persoonlijke begeleiding die volledig is afgestemd op de behoeften van jouw zorgorganisatie. Onze experts helpen je bij vragen zoals:

  • Hoe zet je beeldzorg efficiënt in?
  • Hoe selecteer je de juiste cliënten?
  • Welke medewerkers worden ambassadeurs van het systeem?
  • Hoe bouw je kennis en ervaring op met digitale zorg?
 

Wij trainen jouw medewerkers in het gebruik van het Genus Care-systeem en ondersteunen bij de implementatie bij cliënten. Daarnaast bieden we technische ondersteuning en een helpdesk, zodat je altijd verder kunt.

Kies voor maatwerk en deskundige begeleiding met Tico Care om de digitale zorg effectief te integreren in jouw organisatie.

Technische ondersteuning en helpdesk

Wil je de zorg in Nederland verbeteren met innovatieve technologie? Genus Care, ontwikkeld in Nederland, is nu actief in zes landen. Tico Care is de exclusieve distributeur en implementatiepartner van Genus Care in Nederland, en we zijn er om jouw zorgorganisatie te ondersteunen.

Het Genus Care Systeem bestaat uit vier krachtige onderdelen:

 

  1. Genus: Een digitaal apparaat (met Wifi en 4G) dat een aanraakscherm, camera, luidspreker, microfoon en zeven ingebouwde sensoren combineert.
  2. Genus App: Een gebruiksvriendelijke mobiele app voor zorgmedewerkers en cliënten.
  3. Genus Portal: Een online omgeving speciaal voor zorginstellingen om hun processen te beheren.
  4. Genus Personenalarmering: Een mobiele 4G alarmknop voor directe hulp wanneer dat nodig is.
Ontdek hoe Tico Care en Genus Care jouw organisatie kunnen transformeren.