[xoo_wsc_cart]

Tico Care is op zoek naar een stagiair(e) Marketing & Communicatie

Wil jij stage lopen bij een innovatief en informeel bedrijf dat zich inzet voor e-health oplossingen voor ouderen en zorginstanties?

Bij ons kun je daaraan bijdragen en je communicatie skills naar een hoger niveau tillen. Ben je daar net zo enthousiast over als ons team? Meld je dan aan en hopelijk tot snel!

Als fulltime Marketing & Communicatie stagiair(e) is het aan jou om, in samenwerking met ons team, Tico Care op de juiste manier neer te zetten op social media. Vanuit jouw kennis en ervaring kijk je kritisch naar onze huidige content en neem je een actieve houding aan in het doorvoeren van verbeterpunten. Daarnaast krijg je een belangrijk aandeel in de interne en externe communicatie van ons bedrijf met onze partners om deze continue te verbeteren. Ook zul je veelvuldig contact hebben met onze doelgroep zodat je de behoeftes van onze klanten goed kunt inventariseren.

WAT GA JE DOEN?

Wij zijn op zoek naar iemand die de marketing en communicatie- activiteiten van ons bedrijf op zich kan nemen. Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor onder andere:

DIT BIEDEN WIJ

DIT BEN JIJ

Herken jij je in deze vacature? Mail dan je cv en motivatie naar mc@ticocare.nl t.n.v. Marie-Christine Vierhout.