[xoo_wsc_cart]

Partners

MAAK CONTACT MET GENUS

De zorg staat al jaren onder druk. De toenemende zorgvraag en beperkte personele bezetting vragen om concrete en werkende oplossingen. Genus doet precies dat! Genus kan meerdere taken overnemen en vervangen zonder het allerbelangrijkste uit het oog te verliezen: namelijk echte aandacht voor de cliënt. 

Genus biedt simpel gezegd zorg en aandacht op afstand. Genus staat op een centrale plek in huis, staat altijd aan en is door zijn gebruiksgemak zeer eenvoudig te bedienen. Er is totaal geen technische kennis nodig, noch voor de zorgverlener/mantelzorger/kinderen, noch voor diegene waar Genus staat opgesteld. Genus is een metgezel waar je altijd op kan vertrouwen.

WAT DOET GENUS

  • 7 Beeldschermzorg
  • Automatische medicijnherinnering
  • Ondersteuning van de dag strukcturr
  • Personenalarmering
  • Automatische alarmering als sensoren afwijking van normall patroon signaleren

Wat doet Genus

Genus is in Nederland ontwikkeld voor zorgmedewerkers, mantelzorgers en kinderen/kleinkinderen. Met als hoofddoel: Op veilige manier de juiste zorg en aandacht bieden aan ouderen die dat nodig hebben. Genus blinkt uit door zijn veelzijdigheid, zo zitten er diverse sensoren (7 in totaal) in de applicatie die van alles meten. Zoals bewegingssensoren, een luchtkwaliteit sensor en meer. Genus blinkt uit door zijn zeer eenvoudige bediening, bij de ontwikkeling een keiharde eis! Op Genus kun je altijd vertrouwen. Dag en nacht. Wel zo veilig!

Zorgverlichting in beeld

Tico Care is actief in de zorgindustrie en legt zich met name toe op het aanbieden van producten en diensten die erop gericht zijn om de zorg en intensiteit daarvan makkelijker te maken. Onze belofte: Zorgverlichting in beeld.

De dienstverlening van Tico Care gaat ver, we kunnen helpen bij het gehele traject. Van implementatie, installatie, service en after care. Wij leveren een maat gemaakt pakket.

Genus Is Jouw Organisatie?

Ben je enthousiast geworden van de mogelijkheden die Genus kan bieden? Of wil je een demonstratie? Misschien heb je nog vragen? Bel of mail Tico Care en we helpen je snel verder.

MEER INFO?

BESTLE DIRECT?