[xoo_wsc_cart]

Het Genus Home Care Systeem is een revolutionair zorgsysteem dat niet alleen de gezondheid van ouderen monitort, maar ook de eenzaamheid vermindert. Het systeem is uitgerust met de nieuwste technologieën die zorgen voor een veilige en comfortabele leefomgeving voor ouderen.

Een van de belangrijkste functies van het Genus Home Care Systeem is de mogelijkheid om het dagritme van ouderen te meten. Het systeem beschikt over zeven sensoren die activiteiten zoals slapen, eten, bewegen en persoonlijke verzorging monitoren. Als het dagritme van een oudere afwijkt, stuurt het systeem een alarm naar de zorgverlener of familieleden, zodat er snel kan worden gereageerd op eventuele problemen.

Als zorgverlener of familielid van een oudere, biedt het Genus Home Care Systeem ook een geruststellende gedachte. Met het systeem kunnen ouderen langer thuis blijven wonen, terwijl hun gezondheid en veiligheid op afstand in de gaten worden gehouden. Het Genus Home Care Systeem is daarom een waardevolle investering in de gezondheid en het welzijn van onze ouderen.