Geplaatst op

De Slimme Oplossing voor Automatische Medicijnherinneringen

Bij Genus begrijpen we de waarde van efficiënte zorg op afstand. Thuisorganisaties vertrouwen op Genus om hun cliënten de best mogelijke zorg te bieden, zelfs als ze niet fysiek aanwezig zijn.


Met Genus kunnen thuisorganisaties moeiteloos automatische berichten naar het Genus Frame van hun cliënten sturen, waaronder belangrijke medicijnherinneringen. Dit heeft al geleid tot aanzienlijke verbeteringen in de zorg voor talloze cliënten. Het Genus Frame fungeert als een betrouwbare metgezel, waardoor de noodzaak voor frequente huisbezoeken aanzienlijk wordt verminderd.

Waarom Genus voor uw thuisorganisatie?

  • Efficiëntie: Genus automatiseert herinneringen en meldingen waardoor uw personeel kostbare tijd bespaart.
  • Cliëntgericht: Het Genus Frame is eenvoudig te gebruiken en zorgt ervoor dat cliënten de zorg en aandacht krijgen die ze verdienen.
  • Kwaliteit: Door ervoor te zorgen dat medicijnen op tijd worden ingenomen, draagt Genus bij aan de algehele gezondheid en welzijn van uw cliënten.


Genus maakt de toekomst van zorg op afstand mogelijk en helpt thuisorganisaties om efficiënter te werken en de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Genus uw organisatie kan ondersteunen in het leveren van hoogwaardige zorg op afstand.