[xoo_wsc_cart]

Bij Genus begrijpen we de waarde van efficiënte zorg op afstand. Thuisorganisaties vertrouwen op Genus om hun cliënten de best mogelijke zorg te bieden, zelfs als ze niet fysiek aanwezig zijn.


Met Genus kunnen thuisorganisaties moeiteloos automatische berichten naar Genus van hun cliënten sturen, waaronder belangrijke medicijnherinneringen. Dit heeft al geleid tot aanzienlijke verbeteringen in de zorg voor talloze cliënten. Genus Frame fungeert als een betrouwbare metgezel, waardoor de noodzaak voor frequente huisbezoeken aanzienlijk wordt verminderd.

Waarom Genus voor thuisorganisaties?

  • Efficiëntie: Genus automatiseert herinneringen en meldingen waardoor het personeel kostbare tijd bespaart.
  • Cliëntgericht: Genus is eenvoudig te gebruiken en zorgt ervoor dat cliënten de zorg en aandacht krijgen die ze verdienen.
  • Kwaliteit: Door ervoor te zorgen dat medicijnen op tijd worden ingenomen, draagt Genus bij aan de algehele gezondheid en welzijn van cliënten.


Genus maakt de toekomst van zorg op afstand mogelijk en helpt thuisorganisaties om efficiënter te werken en de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Genus zorgorganisaties kan ondersteunen in het leveren van hoogwaardige zorg op afstand.