Genus

Genus Care

GENUS, het slimme fotolijstje dat verbindt en ontzorgt

Genus is het slimme fotolijstje dat familie, vrienden en zorgverleners verbindt door het delen van foto’s en videobellen. Het fotolijstje is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen.

Bovendien helpt de Genus eenzaamheid bij ouderen terug te dringen. Het regelmatig ontvangen van foto’s of even beeldbellen via de Genus zorgt voor net even wat meer persoonlijk contact.

Daarnaast herkent Genus bewegingen en gedrag om de gewone gang van zaken te herkennen. Gebeurt er toch iets onverwachts? Dan krijgen aangesloten familieleden, vrienden of zorgverleners via de Genus app een seintje. 

En via een druk op de knop kunnen familieleden of zorgverleners een alarmmelding krijgen. Via beeldbellen is er dan snel contact.

Distributeur van Genus

Tico Care is de importeur en distributeur van Genus in Nederland. Particulieren en zorgverleners kunnen de Genus direct bij ons bestellen.

Waar nodig leveren wij of een partner van ons uitleg en ondersteuning bij de uitrol van de Genus in zorginstellingen.

Wat Genus bij kan helpen

Verbind Genus Care

Verbind

Met de Genus App deel je makkelijk foto’s van de hele familie direct met het slimme fotolijstje in de woonkamer van de ontvanger.

Even beeldbellen? Met een druk op de knop heb je gelijk helder, duidelijk beeld en geluid. Persoonlijk een bezoek brengen is niet altijd mogelijk maar even beeldbellen is gemakkelijk en komt dicht in de buurt.

verbind
monitor genus care
monitor Genus Care

Monitor

De verschillende sensoren in Genus registeren bewegingen en gedrag om de gewone gang van zaken te herkennen.

Gebeurt er toch iets onverwachts of merkt Genus een afwijking op? Dan krijgen aangesloten familieleden, vrienden of zorgverleners via de app een seintje. 

Zo houdt de digitale buurman altijd een oogje in het zeil. Een fijne gedachte!

alarm genus care

Alarm

Eén druk op de knop en de zorgverleners krijgen een alarmmelding. Zo kan er snel actie worden ondernomen, een veilige gedachte.

Even beeldbellen of langskomen? Genus houdt het bij, zodat de geschiedenis van ontvangen bezoek of zorg opgeslagen staat.

Als iemand langer dan normaal in bed blijft liggen, sla ik proactief alarm. Wellicht is er niets aan de hand maar mogelijk zorgwekkende omstandigheden worden zo snel gesignaleerd. Hierdoor kan er snel gehandeld worden of waar nodig hulp geboden worden, de juiste zorg die u op dat moment nodig heeft.

alarm app genus care