Uw partner voor E-Health oplossingen

Genus Care breed

Tico Care is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in de import en distributie van innovatieve zorg producten. Tico Care vormt de schakel tussen de uitvinders, producenten en zorgverleners.

Zo is Tico Care de exclusieve distributeur van Genus in Nederland. Genus is een slim fotolijstje dat familie, vrienden en zorgverleners verbindt. Hij kan gebruikt worden voor het delen van foto’s en videobellen, houdt een vinger aan de pols door het registreren van activiteit en kan gebruikt worden als noodmelder.

TEAM TICOCARE
Genus Care hp

GENUS, het fotolijstje dat verbindt en ontzorgt.

Genus is het slimme fotolijstje dat familie, vrienden en zorgverleners verbindt door het delen van foto’s en videobellen.

Daarnaast herkent Genus bewegingen en gedrag om de gewone gang van zaken te herkennen. Gebeurt er toch iets onverwachts? Dan krijgen aangesloten familieleden, vrienden of zorgverleners via de Genus app een seintje. 

Tico Care is de importeur en distributeur van Genus in Nederland. Particulieren en zorgverleners kunnen de Genus direct bij ons bestellen.

Corona Antigeen Sneltest direct leverbaar

De Corona/Covid-19 is een handige sneltest die binnen 15 minuten aan kan tonen of er sprake is van het Corona virus. Deze test werkt het beste in de eerste 7 dagen van de ziekteverschijnselen. Het handige van deze test is dat alle benodigdheden per test zijn verpakt zodat iedereen persoonlijk de test kan uitvoeren.

De test heeft een hoge gevoeligheid en wordt steeds vaker ingezet als sneltest om het Corona virus tijdig op te sporen. De uitslag van de test is een momentopname. Wij adviseren u ten allen tijde de richtlijnen van het RIVM te volgen.

De test heeft een hoge specificiteit van 99% en reageert alleen op het Corona virusAntistoffen tegen het Corona virus kunnen niet met deze test worden aangetoond.

Wij verwijzen u naar onderstaande link voor meer informatie over Corona antigeen sneltesten.

https://zorgkrant.nl/wetenschap-en-onderwijs/12764-bij-screening-van-mensen-zonder-klachten-is-antigeen-sneltest-ook-betrouwbaar

corona antigen sneltest
cleanstep

Cleanstep

CleanStep is een innovatieve schoenbeschermer. De Cleanstep maakt gebruik van krimpfolie waarmee elke maat schoen snel omsloten kan worden.

Het folie hecht goed aan goed aan de schoen. Hiermee wordt de overdracht ziektekiemen vanaf de zool effectief voorkomen. De folie is gemaakt van hoogwaardig PVC, wat zorgt voor een duurzame bescherming van het oppervlak tegen vuil en bacteriën.

Het hele proces is handsfree . Voorover buigen is dan ook niet nodig.

Sani Display voor hand desinfectie in openbare ruimtes

Hand desinfectie in openbare ruimten is de nieuwe standaard. Tijdens het desinfecteren is er tijd om de aandacht te trekken voor een korte instructie of een commerciële boodschap.

Wat er op het grote scherm van de Sani Display desinfectiezuil wordt getoond heeft u volledig in de hand. En het is makkelijk aan te passen.

Wilt u meer weten over de Sani Display? Neem dan contact op met Tico Care.

sanicare hp

Particulieren

Particulieren

Zorgverleners

zorgverleners

Zorgpartners

zorg partners

Resellers

resellers